12 грудня 2018 року відбулася 38 сесія Новоолександрівської сільської ради VІІ скликання
опубліковано 12 грудня 2018 року о 21:00

12 грудня 2018 року в приміщенні Новоолександрівської  сільської ради відбулася 38 сесія Новоолександрівської сільської  ради VІІ скликання.

 На розгляд сесії винесені питання:

1. Про затвердження Програми та заходів до Програми соціально-економічного розвитку Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2019 рік.

2. Про сільський бюджет Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2019 рік.

3. Про затвердження Прогнозу сільського бюджету на 2020-2021 роки.

4. Про схвалення Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області  та її виконавчих органів. 

5. Про затвердження штатних розписів бюджетних установ Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області на 2019 рік.

6. Про встановлення доплат, надання матеріальної допомоги та преміювання у 2019 році голови виконкому/сільському голові, заступнику голови та секретарю сільської ради/виконкому Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

7. Про встановлення надбавок, надання матеріальної допомоги та преміювання у 2019 році працівників апарату Виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

8. Про преміювання водія легкового автомобіля Виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради на 2019 рік.

9. Про затвердження лімітів споживання енергоносіїв на 2019 рік для установ, що фінансуються за рахунок бюджету Новоолександрівської сільської ради. 

10. Про затвердження лімітів на бензин для службового автотранспорту та лімітів на утримання службового автотранспорту на 2019 рік.

11. Про внесення змін до структури апарату Виконавчого комітету Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

12. Про затвердження Положення про призначення та надання адресної матеріальної допомоги окремим категоріям громадян на території Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

13. Про внесення змін до Регламенту Новоолександрівської сільської ради.

14. Про видачу дубліката правовстановлюючого документа на нерухоме майно, розташоване за адресою: Дніпропетровська область, Дніпропетровський район, селище Дослідне, вул. Наукова, буд. 54а, кв. 49.

15. Про надання матеріальної допомоги на лікування громадянам.

16. Про встановлення пільги за харчування дитини в дошкільному закладі.

17. Земельні питання.

18. Про розгляд заяв громадян.

19. Про затвердження розпоряджень сільського голови, прийнятих в міжсесійний період.

20. Різне.

20.1. Про внесення змін до структури та граничної чисельності працівників комунального закладу «Дирекція будинків культури» Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області».

20.2. Про внесення змін до рішення сільської ради  № 2530-26/VII від 14 грудня 2017 року «Про сільський бюджет на 2018 рік».

Рішення будуть опубліковані на офіційному веб-сайті сільської ради https://novool.otg.dp.gov.ua/ua

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux