20.02.2020 р. відбулася 49 сесія 7 скликання Новоолександрівської сільської ради
опубліковано 20 лютого 2020 року о 18:16

Хвилиною пам'яті за Героями Небесної Сотні розпочато сьогодні пленарне засідання 49 сесії 7 скликання Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району, Дніпропетровської області.

Новоолександрівський сільський голова Олександр Візір відкрив засідання сесії, закликавши хвилиною пам'яті вшанувати Героїв Небесної Сотні: - «Сьогодні вся Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні - людей, які повстали проти несправедливості та насилля на захист ідеалів демократії, громадянських прав і свобод. Кожен здійснив особистий подвиг, віддавши найцінніше — життя, заради нової країни. Вічна пам'ять героям».

Ініціативна група жителів Новоолександрівської сільської об’єднаної територіальної громади звернулась до депутатів сільської ради, сільського голови та усіх присутніх, з проханням підтримати вимогу - зупинити будівництво біогазової електростанції «БІО ЕНЕРДЖІ ДНІПРО» на території Новоолександрівської ОТГ, підписавши звернення та електронну петицію, яка розміщена на порталі електронних колективних звернень Дніпропетровської обласної державної адміністрації http://tiny.cc/a767jz…

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про затвердження Програми з організації оплачуваних суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання суспільно корисних робіт, на 2020 рік.

2. Про затвердження розміру середньої вартості харчування в дитячих дошкільних закладах.

3. Про внесення змін до Стратегії Сталого розвитку Новоолександрівської сільської об’єднаної територіальної громади на 2017-2025 роки.

4. Про надання матеріальної допомоги багатодітним сім’ям.

5. Про надання матеріальної допомоги громадянам на лікування.

6. Про надання матеріальної допомоги громадянам на поховання.

7. Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області та її виконавчих органів на 2020 рік.

8. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати, що застосовується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів бюджету Новоолександрівської сільської об’єднаної територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області.

9. Про надання дозволу на розроблення генерального плану села Кам’янка Дніпровського району Дніпропетровської області.

10. Про проведення інвентаризації земель комунальної власності Новоолександрівської сільської територіальної громади Дніпровського району Дніпропетровської області

11. Про переведення із земель запасу Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області до інших категорій земель земельних ділянок комунальної власності.

12. Про переведення із земель запасу Новоолександрівської сільської ради
Дніпровського району Дніпропетровської області до земель загального користування земельних ділянок комунальної власності.

13. Про кількісний та персональний склад комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області.

14. Земельні питання.

15. Про внесення змін у рішення Новоолександрівської сільської ради «Про пайову участь у розвитку інфраструктури населеного пункту» № 279-3/VII від 28 січня 2016 року.

16. Про розгляд заяв громадян.

17. Про затвердження розпоряджень сільського голови, виданих в міжсесійний період.

18. Різне.

18.1. Про преміювання директора Комунального підприємства «ВОЛОСЬКІ МЕРЕЖІ» Новоолександрівської сільської ради Дніпровського району Дніпропетровської області».

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux